Proč milujeme těchto 5 krémů s SPF

Intenzita sluníčka stoupá stejně jako počet prosluněných dní. Co to znamená? V žádném případě bys neměla zapomínat na ochranný SPF faktor.

Krém s ochranným SPF faktorem patří do tvé pleťové rutiny celoročně, protože sluneční paprsky na tebe působí i v zimě přes mraky. Na jaře a v létě však stoupá UV index a pobyt na sluníčku se stává rizikovějším. My ti dnes ukážeme našich 5 oblíbených krémů s SPF, za které bychom dali ruku do ohně.

Hej Organic Cactus vyživující pleťový krém SPF 30

Pokud hledáš něco univerzálního na každý den, je Hej Organic denní krém s SPF 30 dobrou volbou. Krásně vyživí, jak už jeho název napovídá, dobře se vstřebává, hydratuje a poskytuje potřebnou ochranu. Zároveň však nezanechává bílou masku. Jeho aktivními látkami jsou opunciový olej, vitamin C či kyselina hyaluronová. Prokáže službu všem fototypům, ale pokud jsi náchylnější ke spálení, v létě si pro zábavu na slunci přizvi raději i produkt s SPF 50+.

15_2 

Hej Organic Sensitive vyživující krém pro citlivou pleť SPF 15

Krém má sice menší SPF, ale pokud nosíš make-up s vyšším ochranným faktorem, rozhodně si tento lehký kousek oblíbíš. Obsahuje konopný olej, oves, výtažek z heřmánku a oxid titaničitý, který chrání před UVA/UVB paprsky, pomáhá posilovat ochrannou bariéru pleti a je k pokožce šetrný. Dobře se vstřebává, nezanechává mastný film, zklidňuje.

 16_2

Alteya opalovací krém s růžovým olejem SPF 30

Krém značky Alteya oceníš hlavně v případě, pokud máš spíše sušší pleť náchylnější k předčasnému stárnutí. Růžový olej je svými anti-aging účinky pověstný a spolu s dalšími ingrediencemi vyživují, změkčují a obnovují přirozený ochranný film pokožky. Kromě olejů najdeš v krému také včelí vosk, jenž pomáhá produktu odolávat vodě a potu.

17

Topicrem HYDRA+ Ochranný denní krém SPF50+

Svatý grál! Jen tak lze jedním slovem popsat Hydra+ Ochranný denní krém s SPF 50+ od Topicrem. Nejen, že hydratuje a chrání nejvyšším možným faktorem, ale zároveň jej můžeš používat i na pokožku v extrémně citlivém očním okolí. Po nanesení budeš mít pleť rozjasněnější, příjemně vyživenou a připravenou na všechna letní dobrodružství.

13_1

Topicrem MELA Korektivní denní krém

Pigmentové skvrny se netýkají jen starších ročníků a při nedodržení zásad ochrany před slunečním zářením můžeš bojovat s hyperpigmentací klidně už jako teenager. Pak určitě oceníš Topicrem MELA Korektivní denní krém s SPF 20, jenž pigmentové skvrny nejen odstraňuje, ale současně pomáhá předcházet jejich opětovnému vzniku a pleť hydratuje.

14_1