Alteya nimbový (Neem) olej 100% BIO-Neem (Melia Azadirachta) 50ml

Kód: ALTE0009
265 Kč
Skladem (4 ks)
Můžeme doručit do:
24.6.2024

Organický nimbový olej (Neem olej) se získává z ořechů rostliny Melia Azadirachta lisováním za studena. Olej má zlatožlutou až oranžovou barvu a silnou výraznou vůni s nádechem ořechů a česneku. Obsahuje vitamín E, esenciální aminokyseliny a vysoký podíl mastných kyselin, které svým účinkem zjemňují a zvlhčují pokožku. Hloubkově čistí a detoxikuje, je vhodný pro všechny typy pleti obzvláště při svědění nebo vysušené pokožce. Využívá se také jako kosmetický přípravek při péči o vlasy a pokožky celého těla, má zkrášlující účinky. Také má antibakteriální, antivirové, antiseptické a protiplísňové vlastnosti. Urychluje hojení ran a vytváření kolagenových vláken. Příznivě napomáhá při lupénce a ekzému, redukuje hyperpigmentaci, kopřivku, zlepšuje texturu vlasů, podporuje růst vlasů, léčí krepovité vlasy a odstraňuje roztřepené konečky, zažívací potíže, vředy, záněty dásní. Používá se v zemědělství jako insekticid (přípravek určený k hubení hmyzu) a herbicid (přípravek určený k hubení plevele). Používá se také v kosmetickém průmyslu pro výrobu mýdel, krémů na ruce a různých vlasových výrobků. Velmi populární je iv Ajurvédě k léčbě různých zánětů kůže a alergií. Při skladování při teplotě pod 7°C olej ztmavne.

Detailní informace

doručení
Rychlé a levné
doručení.
Nejlepší kosmetické značky
Nejlepší kosmetické značky
z celého světa.
vlasova a telova kosmetika
Široký výběr vlasové
a tělové kosmetiky.
Záruka 100% kvality
Záruka 100% kvality
a originality.

Detailní popis produktu

Organický nimbový olej (Neem olej) se získává z ořechů rostliny Melia Azadirachta lisováním za studena. Olej má zlatožlutou až oranžovou barvu a silnou výraznou vůni s nádechem ořechů a česneku. Obsahuje vitamín E, esenciální aminokyseliny a vysoký podíl mastných kyselin, které svým účinkem zjemňují a zvlhčují pokožku. Hloubkově čistí a detoxikuje, je vhodný pro všechny typy pleti obzvláště při svědění nebo vysušené pokožce. Využívá se také jako kosmetický přípravek při péči o vlasy a pokožky celého těla, má zkrášlující účinky. Také má antibakteriální, antivirové, antiseptické a protiplísňové vlastnosti. Urychluje hojení ran a vytváření kolagenových vláken. Příznivě napomáhá při lupénce a ekzému, redukuje hyperpigmentaci, kopřivku, zlepšuje texturu vlasů, podporuje růst vlasů, léčí krepovité vlasy a odstraňuje roztřepené konečky, zažívací potíže, vředy, záněty dásní. Používá se v zemědělství jako insekticid (přípravek určený k hubení hmyzu) a herbicid (přípravek určený k hubení plevele). Používá se také v kosmetickém průmyslu pro výrobu mýdel, krémů na ruce a různých vlasových výrobků. Velmi populární je iv Ajurvédě k léčbě různých zánětů kůže a alergií. Při skladování při teplotě pod 7°C olej ztmavne.

Jak aplikovat:

V přípravcích pro péči o pleť nebo samostatně, včetně přípravků pro péči o obličej, výroby mýdla, masážních olejů a jiných produktů péče o tělo a kosmetických produktů,
aplikujte několik kapek denně nebo podle potřeby na celý obličej – samostatně nebo po ošetření na bázi vody,
přidejte několik kapek na pokožku hlavy a do délek vlasů, nechte působit 30 minut až hodinu, poté omyjte šamponem,
používejte jen podle pokynů na neporušenou pokožku.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: